Xylo-oligosakarida |

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

Ngaran séjén: Xylo-oligosakarida

Tempat Asal: Cina (Daratan)

Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

Ngaran produk: Xylo-oligosakarida

Penampilan: bodas


Ngaran Produk Xylo-oligosakarida
perkenalan Jenis ieu karbohidrat molekular-beurat low bisa ngamajukeun tumuwuhna sato, ngaronjatkeun feed
efisiensi konversi jeung ngurangan mortality tanpa sisi-pangaruh. Ku alatan éta, XOS dianggap salaku
"prebiotic". XOS diakuan salaku oligosakarida hanca pangalusna alatan ciri husus na
kayaning selectivity tinggi pikeun proliferating Bifidobacterium spp. dina peujit, stabilitas tinggi mun sato urang
Sistim énzim cerna, stabilitas asam, stabilitas panas jeung kasaluyuan menonjol ku feed.
 
Xylo-oligosakarida mangrupakeun oligosakarida fungsi nu diwangun ku 2-8 Grup xylose ngaliwatan
β-1, beungkeut 4-glikosida. Rasa amis tina XOS mangrupa 40% sukrosa. XOS mangrupakeun coklat yellowy atawa lampu
kakuatan. Sipat fisik sababaraha bahan efektip XOS ditembrakkeun di handap tabél.
Fungsi 1. Ngurangan produksi fermentasi toksik na baktéri ngabahayakeun;
2. Inhibiting baktéri pathogenic sarta diare;
3. Ningkatkeun kabebeng; Ngajagi ati;
4. Nurunkeun kolesterol sérum sarta nurunkeun tekanan getih;
5. strengthening kekebalan awak manusa;
6. Anti kanker; Promosi awak pikeun ngahasilkeun rupa-rupa zat gizi
7. promosi nyerep kalsium jeung beusi, sarta ngaronjatkeun ingetan;
panyimpenan Disimpen di wewengkon bersih, tiis jeung garing; tetep jauh ti kuat, lampu langsung.
katingalian Bodas jeung bubuk yellowish
riungan cocok Merenah pikeun rahayat darah tinggi atawa hyperlipidemia


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!