Xylitol | 87-99-0

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    CAS No .: 87-99-0

    Ngaran séjén: Xylitol

    MF: C5H12O5

    EINECS No .: 201-788-0

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

    Jumlah modél: RG87-99-0

    Ngaran produk: Xylitol

    Penampilan: bodas

    Beurat molekul: 152,15

    Point lebur: 94-97 ° C (cahayana.)

    Point golak: 215 ~ 217 ℃

    Kapadetan: 1,515

    Ngaran Produk Xylitol
    perkenalan Xylitol boga aldehid atawa keton radicel, teu réaksi Maillard Browning lamun meunang pemanasan, anu alus pikeun ngahasilkeun
    bakery foods.It béda bisa ngamajukeun multiplication of Bafidobacterium jeung baktéri mangpaatna dina peujit,
    pikeun ngaronjatkeun fungsi cerna, ngarupakeun additif hanca loba dipaké ku anak activity.Xylitol tinggi teu
    ferméntasi ku kapang, tiasa substrat mulya pikeun microbe. Sensasi cooling Xylitol urang bisa nambahkeun rasa kadaharan
    kalawan mint na spearmint.
    Xylitol anti cariogenic ciri
    Xylitol boga fungsi anti caries, bisa ngurangan incidence of buruk huntu nalika keur chewed panjang dina sungut.
    Ku kituna eta bisa wildly dipaké dina gusi, permén karét, confectionery, coklat sarta pangan lianna; jeung dipaké luas di
    Jepang dina produk médis sarta kosmetik, gusi permén husus ditambahkeun dina Xylitol sakumaha sweetener pikeun dental
    penderita;
    sarta gula karét bébas diperlukeun pasar langkung ti 50% tina pasar karét sakabeh di Éropa.
    Kauntungannana • Anti cariogenic
    • Taya salempang ngeunaan tingkat glukosa getih rising
    • Ngamajukeun diserep calcic
    • Ngaronjatkeun fungsi ati
    • Ngaronjatkeun rambatan bifidobacterium, sarta gastrointestinalfunction
    • sensasi Cool, sarta ningkatkeun rasa
    katingalian Kristalin bubuk bodas, Anak ngabogaan rasa amis, euweuh bauan sarta sensasi cooling. Leyuran cai na jelas
    jeung transparan. Hiji g leyur dina ngeunaan 0.65mL cai.
    riungan cocok Pamakéan cocog pikeun diabetes, manula jeung jalma obese kalayan tekanan darah tinggi atawa kasakit cardiovascular
    penderita sakumaha gula ngagantian.

     

    pak-pakan

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!