protéin kedelé textured |

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk:protéin kedelé textured

    CAS No .:NA

    EINECS No: NA

    MF: NA

    Beurat molekul: NA

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Penampilan:Solide

    Stabilitas: stabil

    protéin kedelé textured, protein, mésér aditif dahareun

    Kami aditif dahareun Cina rancang nyadiakeun rupa produk protéinna kaasup KECAP Bean Lésitin, textured kedele Protéin.

    Catetan: spésifikasi Adat manufactures bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké.

    Kinerja produk
    produk The dijieunna tina protéin terasing, konsentrasi protéin kedelé, hawa tiis tipung kécap, gluten gandum jeung aci nurutkeun nu saimbang tangtu diolah ku Tonjolan, suhu jeung tekanan tinggi, ku kituna boga nyerep cai alus, ingetan minyak sarta silky struktur serat, sarta rasa na leuwih sarupa daging, anu mangrupa idéal aditif-protéin luhur jeung asesoris produk kécap. Produk ngawengku runtuyan TW, runtuyan TC, runtuyan TF tur runtuyan TB.

    Aplikasi
    Hal ieu loba dipaké dina diet vegetarian, produk daging, réstoran, pangan snack jeung saos, jsb

    Gudang kaayaan
    Store dina wadah disegel jeung tempat dina tiis, tempat garing.

    model eusi protéin aréa aplikasi
    runtuyan TW 50% -75% Sosis, kadaharan gancang-beku, réstoran, pangan snack, saos
    runtuyan TC 50% -75% diet vegetarian, produk daging, réstoran, pangan snack, saos
    runtuyan TF 50% -75% diet vegetarian, produk daging, réstoran, pangan snack, saos
    runtuyan TB 50% -75% diet vegetarian, produk daging, réstoran, pangan snack, saos
    pak-pakan
    Spésifikasi standar téh ukur pikeun rujukan, spésifikasi custom manufactures anu disambut. Langkung inpo wincik kaasup MSDS lambar, pisan beurat, paking kaayaan, waktos nuju sareng harga anu sagala siap dina pamundut, punten ngan klik di Nyuhunkeun petik, anjeun bakal nampa reply urang ajakan dina 24 jam.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!