regu

regu

Tim Dina Grup richest

123

Tim ti CEO

Richest karyawan Grup saréat geus kabeungharan pangbadagna pikeun perusahaan teh, méré mangpaat berehan keur karyawan, lingkungan gawé pikaresepeun, perfecting latihan dina éta-pakasaban, alus ath ngembangkeun karir na platform. Memotivasi karyawan jeung konsumén pikeun nyieun produk jeung jasa-kelas munggaran anu boga kelas, nyieun nilai leuwih lucrative pikeun masyarakat. Nengetan maén ka peran ti organisasi rugbi dagang perusahaan, paduli ngeunaan staf urang hirup, kaséhatan, sangkan anjeun damel di lingkungan harmonios pikaresepeun; Deeply ngalakonan sagala rupa wangun kagiatan group aktip, memotivasi staf gawé teuas, kumawula, miara kaayaan alus pikiran.

65666

Kevin Dai
· Dina taun 2005, lulus ti Hubei universitas appliced Kimia istimewa;
· Dina 2009 di Shanghai PROCHEMA karya parusahaan pamasaran;
· Ngadeg dina 2012, Bapak Dai nyaéta téhnologi kimiawi ko, LTD, panalungtikan sarta pamekaran tina antara boléd, katalis logam mulia, bahan nanometer ngarah produk proyék, di sawah geus di anjog domestik..;

20161214091850_96009 (2)
20161207082333_16698
20161207082342_69613

WhatsApp Online Chat!