Sucralose | 56038-13-2

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

CAS No.:56038-13-2
Ngaran séjén: Sucralose
MF: C12H19Cl3O8
EINECS No .: 259-952-2
Tempat Asal: Cina (Daratan)
Jumlah modél: RG56038-13-2
Penampilan: bodas
Beurat molekul: 397,63
Point lebur: 115-1018 ° C
Point golak: 104-107 C
Kapadetan: 1,375 g / cm
Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

barang standar
katingalian Bodas kristalin bubuk
ASSAY 98.0-102.0%
rotasi husus + 84.0 ° ~ + 87.5 °
PH 10% cai solusi 5.0-8.0
kandungan cai 2.0% MAX
métanol 0,1% MAX
Résidu ON ignition 0,7% MAX
logam beurat 10PPM MAX
mingpin 3PPM MAX
arsén 3PPM MAX
Cacah melak total 250CFU / G MAX
Ragi & molds 50CFU / G MAX
ESCHERICHIA coli negatip
SALMONELLA negatip
Staphylococcus aureus negatip
PSEUDOMONAD AERUGINOSA negatip
ESCHERICHIA coli negatip
Description:
Sucralose is a white crystalline powder, non-caloric, high intensity sweetener made from sugar, 600 -650 times sweeter than cane sugar.
 Sucralose has been approved for using in foods and beverages by FAO/WHO in more than 40 countries including Canada, Australia and China.
kaunggulan:
1) rasa amis High, 600-650 kali rasa amis batan gula tiwu
 2) No Calorie, without leading to put weight
 3) rasa murni kawas gula jeung tanpa aftertaste pikaresepeun
4) Lieur aman awak manusa sarta cocog pikeun sagala rupa jalma
5) Tanpa ngarah kana buruk huntu atawa piagam dental
6) kaleyuran Good sarta stabilitas unggulan 
aplikasi:
 1) Carbonated drinks and still beverages
 2) Jams, jelly, milk prodcts, syrup,confections
 3) Baked goods, desserts
 4) Ice cream, cake, udding, wine, fruit can, etc
Useage:
 Sucralose powder can be found in more than 4,500 food and beverage products. It is used because it is a no-calorie food sweetener, does not promote dental cavities,and is safe for consumption by diabetics.Sucralose is used as a replacement for, or in combination with, other artificial or natural Sweeteners such as Aspartame, acesulfame potassium or high-fructose corn syrup.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!