Stevioside | 57817-89-7

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

Ngaran produk:Stevioside

CAS No .:57817-89-7

EINECS No:
260-975-5

MF: C38H60O18

Beurat molekul: 804,87

Tempat Asal: Cina (Daratan)

Penampilan:bubuk bodas

Stabilitas: stabil

Packing: 25kg / kantong

Stevioside, Stevioside pangamis, Stevioside pabrik, produsén Stevioside

Kami produsén aditif dahareun Cina nyadiakeun rupa pangamis kaasup Stevioside, Sorbitol, Trehalose, Erythritol, pengawet organik keur dahareun, aditif dahareun, Cina aditif dahareun

Good quality,best price,fast delivery.
barang spésifikasi hasil tés standar
katingalian bubuk rupa bodas bubuk rupa bodas pisuil
bau boga sipat husus boga sipat husus Gustation
tés kimiawi
Total Steviol Glikosida (% dadasar garing) ≥90 90,62 HPLC
Rebaudioside A% ≥40 40,47 HPLC
Leungitna on Drying (%) ≤6.00 3,81 JECFA 2010
Ash (%) ≤1 0.1 JECFA 2010
kali rasa amis ≥260 ≥260  
Rotation optik husus -30º ~ -38º -33º GB
Absorbance husus ≤0. 1 0,027 GB
Kalungguhan (ppm) ≤1 <1 JECFA 2010
Arsén (ppm) ≤1 <1 JECFA 2010
Cadmium (ppm) ≤1 <1 JECFA 2010
Raksa (ppm) ≤1 <1 JECFA 2010
Data Microbiological
Total Lempeng Count (cfu / g) ≤1000 <1000 CP / USP
Coliform (cfu / g) negatip negatip CP / USP
Ragi & kapang (cfu / g) negatip negatip CP / USP
Salmonella (cfu / g) negatip negatip CP / USP
Staphylococcus (cfu / g) negatip negatip CP / USP
pangleyur
Métanol (ppm) ≤200 76 JECFA 2010
Étanol (ppm) ≤5000 192 JECFA 2010

 

Catetan : spésifikasi Adat manufactures bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké.

Kinerja produk
Stevioside salaku agén amis alam anyar, geus loba dipaké dina pangan, inuman, obat na kimia sapopoé, Sacara luas bisa disebutkeun, dina sagala produk gula, stevioside nu bisa dipaké pikeun nyokot tempat gula tiwu atawa gluside, Geuwat, stevioside utamana dipaké dina inuman sarta ubar, utamana dina inuman, éta ogé dipaké dina kadaharan beku, canned rood, candied bungbuahan, rempah, anggur, permén karét sarta odol, The dosage of stevioside variasina luyu jeung bédana produk. Ieu bisa ditangtukeun ngaliwatan panalungtikan terusan sarta percobaan ku kituna pikeun ngajamin kualitas, rarasaan jeung rasa tina produk.

Aplikasi

Dipaké sakumaha liquorice pangan, utamana cocog pikeun hipertensi, diabetes, obesitas, panyakit jantung, caries dental, jsb

Gudang kaayaan
Store dina wadah disegel jeung tempat dina tiis, tempat garing.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!