Kécap protéin ngasingkeun |

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

Ngaran séjén: Kecap Protéin papisah

Tempat Asal: Cina (Daratan)

Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

Ngaran produk: Kecap Protéin papisah

Penampilan: bodas


Ngaran Produk Kecap Protéin papisah
perkenalan Konsentrasi KECAP Protéin dijieun tina kedele non-GMO.
Konsentrasi KECAP Protéin diolah ku téhnologi Kauntungannana ékstraksi alkohol. Cai mibanda alus
gelatin, dispersibility stabil, eusi protein tinggi na cai alus mengikat ogé kabisa emulsification.
 
Protéin kedelé anu protéin kedelé jeung eusi pangluhurna protéin. Eta dijieun tina hidangan kécap defatted ku
nyoplokkeun lolobana lemak sarta karbohidrat, ngahasilkeun produk nu mibanda protein 90 persen. Ku alatan éta, kécap
ngasingkeun protéin boga rasa pisan nétral dibandingkeun produk kécap séjén. Kusabab lolobana
karbohidrat anu dikaluarkeun, anu asupan ngasingkeun protéin kedelé henteu ngabalukarkeun flatulence. Murni protéin kedelé
ngasingkeun hese manggihan di toko jeung utamana dipaké ku industri pangan sarta kirang ku pamakéna. Meureun
anjeun tiasa manggihan eta di
toko kaséhatan atawa dina bagian apoték of supermarket. Ieu utamana kapanggih digabungkeun jeung kadaharan séjénna
bahan; contona, kécap protéin ngocok bubuk mangrupa campuran protéin kedelé ngasingkeun jeung rasa, mineral
jeung vitamin.
katingalian Lampu Bubuk Konéng
riungan cocok Pamakéan cocog pikeun diabetes, manula jeung jalma obese kalayan tekanan darah tinggi atawa kasakit cardiovascular
penderita sakumaha gula ngagantian.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!