natrium cyclamate | 139-05-9

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk : natrium cyclamate / Natrium N-cyclohexylsulfamate

    CAS : 139-05-9

    MF : C6H12NNaO3S

    MW : 201,22

    Tempat asal : Cina

    Formulir : kristalin bubuk bodas

    pak-pakan : 25kg / kantong

    China sweeteners sodium cyclamate CP95 and NF13 supplier, Sodium N-cyclohexylsulfamate manufacturer,CP95 and NF13 sodium cyclamate

    Urang nu supplier ngarah natrium cyclamete CP95 na NF13 pangamis

    kualitas alus, harga pangalusna, pangiriman gancang

    No test Cipondoh, Tangerang standar hasil
    1 katingalian kristalin bodas
    bubuk Assay (on garing dadasar%) 98,5 ~ 101 99,18
    3 Niley PH 5,5 ~ 7 6.7
    4 Leungitna on drying (%) ≤1 0,13
    5 ukuran bolong 30-80 bolong
    6 Aniline 1ppm max <1
    7 sulfat 500ppm max <500
    8 selenium ≤30ppm max <30
    9 eusi kalungguhan 1ppm max <0
    10 heavy metal 10ppm max <10
    11 arsén 3 ppm max <3
    12 Dicyclohexylamine 1ppm max <1
    13 cyclohexylamine 1ppm max <1
    14 Transluconcy dina leyuran 10% 95% mnt 99,1

    Inpo produk:

    Gaduh rasa amis murni, Food Kelas Natrium Cyclamate teh sweetener jieunan sareng konsumsi hébat di Amérika Serikat, anu rasa amis biasana dianggap salaku 30 kali sakumaha saccharose urang. Dahareun Kelas Natrium Cyclamate mangrupakeun produk vital tina aditif dahareun kami jeung bahan pangan. Dahareun Kelas Natrium Cyclamate bisa loba dipaké. Firstly, Natrium Cyclamate dipaké dina asinan, saos bungbu, muih, biskuit, roti, és krim, mamat beku, popsicles, inuman jeung saterusna. Bréh, Food Kelas Natrium Cyclamate dipaké dina confect, kalawan jumlah maksimum 1.0g / kg. Thirdly, Natrium Cyclamate dipaké dina mesek jeruk, dilestarikan plum, arbutus garing jeung saterusna, kalawan jumlah pangbadagna 8.0g / kg. Salaku aditif dahareun jeung bahan pangan supplier ngarah di Cina, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng kualitas luhur pangan Kelas Natrium Cyclamate.

    pamakéan:

    Food Grade Sodium Cyclamate is used in coffee, fruit juices, flavored water, cars, almond tea, black tea, soybean milk, canned food, jams, jellies, pickles, catchup and feed.
    Dahareun Kelas Natrium Cyclamate dipaké dina bungbu na masak
    Dahareun Kelas Natrium Cyclamate dipaké dina kosmétik, sirop, icing, odol, mouthwash, lipstik jeung saterusna
    Dahareun Kelas Natrium Cyclamate dipaké salaku diganti gula pikeun pasén diabétes sarta jalma gajih.

    paket : 25kg / kantong

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!