R & D

Ngeunaan R & D

20180131091734_68677

Perkenalan panalungtikan

Sagala rupa kagiatan R & D kaasup Persiapan, téhnik tés produk na standar pikeun produk kimia. parusahaan urang téh lega agglomeration pangaweruh, teknologi, bakat na elemen inovatif lianna, sarta mawa kaluar inovasi ilmiah sarta téhnologis dina konteks globalisasi ekonomi jeung ngembangkeun gancang tina ékonomi pangaweruh.

20180131091752_95233 (1)

R & D Teams

parusahaan urang boga sababaraha tim gawé babarengan panalungtikan. Dina waktu nu sarua, tim kami diwangun ku mahasiswa doktor ngora téh penting, salasahijina nu geus neundeun pondasi bakat pikeun ngembangkeun gancang tina R & D. Tim anut ka konsép pursuing nu pangalusna kungsi tungtung, narékahan pikeun nawiskeun para nasabah dear produk kualitas alus urang.

20180131091807_85282

R & D Achivements

Simkuring parantos ngadegkeun migawé bareng kalayan loba usaha. laboratorium Panalungtikan jeung basa industri geus ngadegkeun sakuliah Cina, kaasup headquaters di Shanghai, base industri di Jiangshu, Zhejiang na Hubei. Simkuring miboga kamampuh pikeun ngahasilkeun produk kualitas ogé ngaminimalkeun polusi lingkungan, sumberdaya jeung pamakéan énérgi salila produksi.

20180131091820_68178 (1)

WhatsApp Online Chat!