Propil asétat | 109-60-4

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk: Propyl acetate

    CAS No.: 109-60-4

     

    MF: C5H10O2

    Beurat molekul: 102,13

     

    EINECS: 203-686-1

    Warna: cairan transparan

    Lebur Point: -95 ° C (cahayana.)

    Kapadetan: 0,888 g / ml

    Propyl acetate, Propyl acetate manufacturer

    Grup richest mangrupakeun salah sahiji usaha manufaktur propil asétat ngarah di Cina

     

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!