Poli (vinyl asétat) | 9003-20-7

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk:poli (vinyl asétat)

    CAS No .:9003-20-7

    EINECS No: 203-545-4

    MF: [CH2CHCOOCH3] n

    Beurat molekul: NA

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Penampilan:Bodas

    Stabilitas: stabil

    polyvinyl asétat, agén base gula Gum, meuli aditif dahareun

    Kami aditif dahareun Cina rancang nyadiakeun rupa produk agén base gula Gum kaasup polyvinyl asétat, éster Gum.

    Catetan: spésifikasi Adat manufactures bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké. Kinerja produk
    1. hirup Long rak
    2. Laju drying High
    operasi 3. Mudah
    4. ramah lingkungan
    5. Strong adhesion strength

    Aplikasi
    Salaku bahan baku utama basa karét, nya éta elastomer sarta zat permén, ogé mangrupakeun pilem alus ngabentuk jeung rasa perasaan bahan pamutahiran. Base karét PVAC boga alus rasa rarasaan, gelembung badag ngabentuk, pilem gelembung thickening teu sungut caket. éta karét permén dijieunna tina basa karét PVAC ieu teu datangna bengong, teu rengat dina usum tiis, henteu caket, teu wetting dina enas, kalayan hirup rak panjang.

    Gudang kaayaan
    Store dina wadah disegel jeung tempat dina tiis, tempat garing.

    barang PVAC-L PVAC-M PVAC-H
    Viskositas (mpa.S) 1.1-1.5 2.35-2.65 2.8-3.5
    Volatile Matéri (max.) 1% 1% 1%
    asam asétat bébas (max.) 0.05% 0.05% 0.05%
    Residual vinyl asétat
    monomér (max.)
    5mg / kg 5mg / kg 5mg / kg
    Kalungguhan (max.) 3mg / kg 3mg / kg 3mg / kg
    total arsén (max.) 3mg / kg 3mg / kg 3mg / kg
    total raksa (max.) 0.5mg / kg 0.5mg / kg 0.5mg / kg
    Cadmium (max.) 1mg / kg 1mg / kg 1mg / kg
    soften titik 73-85 86-99 95-106
    pak-pakan
    Spésifikasi standar téh ukur pikeun rujukan, spésifikasi custom manufactures anu disambut. Langkung inpo wincik kaasup MSDS lambar, pisan beurat, paking kaayaan, waktos nuju sareng harga anu sagala siap dina pamundut, punten ngan klik di Nyuhunkeun petik, anjeun bakal nampa reply urang ajakan dina 24 jam.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!