Maltodextrin | 9050-36-6

Pondok Description:


  • Product name: Maltodextrin
  • CAS No: 9050-36-6 
  • MF: C12H22O11
  • Molecular weight: 342.29648
  • EINECS No: 232-940-4
  • Melting point: 240 °C (dec.)(lit.)
  • Packing: 25kg/bag
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    inspeksi item spésifikasi Hasil
    katingalian bubuk konéng bodas atawa lampu tanpa impurity nu katempo ku panon Negeskeun
    bau Maltodextrin ordor, no peculiar smell Negeskeun
    rasa Teu amis atawa rada amis, teu bau aneh Negeskeun
    DE Vlaue% 17 ~ 19 17,9
    Uap% ≤6.0 5,4
    Kaleyuran (10% w / v)% ≥98.0 99,1
    ph 4,5 ~ 6,5 5,5
    percobaan iodin teu ngarobah Negeskeun
    Sulfated Ash% ≤0.6 0.05
    résidu sulfur dioksida (g / kg) ≤0.01 0,006
    gambaran
    Maltodextrine is made from refined cornstarch enzymatically by advanced processing technology.Well fluidity, no particular smell; Well solubility with proper mucosity; Low hydroscopicity,less agglomeration, Good carrier for sweeteners,aromatizer,stuffing; Emulsification and consistency ;improving the shape and structure of food; Easy absorption suitable as food stuffing for the invalid as well as the olders and infants.
    pamakéan
    Maltodextrin Ningkatkeun tase, tenacity jeung struktur pangan; Nyegah recrystallization tur dilegaan inuman rak life.The nu ilmiah disiapkeun kalawan maltodextrin, nu nambahan rasa, leyur, konsisten jeung nikmat, tur ngurangan rasa amis tur biaya. Aya deui kaunggulan tina jinis ieu inuman ti éta tina inuman tradisional jeung pangan sapertos és-krim teh saum sareng kopi jeung sajabana
    gudang kaayaan
    Produk kedah toko ventilated, Saniter, tiis, tempat garing, ulah aya toko jeung toxicant, ngabahayakeun sarta bahan caustic.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!