Gum Gellan | 71010-52-1

Pondok Description:


  • CAS No.: 71010-52-1
  • Place of Origin: China (Mainland)
  • Model Number: RG71010-52-1
  • Appearance: White powder
  • Functions: Gelling agent, stabilizer, thickener.
  • Specification: Low Acyl / High Acyl
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk: Gum Gellan

    CAS No .: 71010-52-1

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Jumlah modél: RG71010-52-1

    Appearance:White powder

    Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

    pamakéan:Due to its good rheological characteristics, gellan gum is a bacterial polysaccharide with great commercial potential for food, pharmaceuticals, and particularly environmental bioremediation.

    boga sipat husus Off-white, odorless,
    free flowing powder
    confirms
    eusi 85 ~ 108% 102,70%
    kaleyuran Leyur dina
    water to form viscous solution
    confirms
    test ion kalsium Pass confirms
    ukuran partikel ≥95% lulus 60
    mesh
    99,90%
    Leungitna on Drying ≤15.0% 9,31%
    Leungitna on ignition ≤15.0% 8,80%
    nilai PH 5,5 ~ 7,5 670,00%
    Résidu étanol ≤750mg / kg confirms
    kakuatan gél ≥900g / cm2 1259 / cm2
    Transmittance ≥76% 82,60%

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!