pabrik Tour

Kilang kitu urang

Grup richest mangrupakeun pausahaan swasta tinggi-tech kalibet dina aditif dahareun, supplying bahan sarta bahan keur dahareun, nutrisi, sarta usaha kosmetik sakabéh dunya. 

Grup richest geus sampurna réngsé susunan strategis ku cara nyetel dasar produksi jeung puseur kualitas-kadali di Propinsi Shandong, anu pusat R & D di Shanghai Kota.

foodadditives-pabrik

Lokasina di Shandong, dasar produksi nyertakeun 2.000 méter pasagi, nu geus pinuh dilengkepan perlengkapan ukuran badag. Puseur kualitas-control nyokot tanggung jawab pengawasan sadaya hambalan tina proses produksi tina bahan baku, perlakuan, bungkusan produk rengse tur saatos-jualan jasa na dina cara kieu ensures produk parusahaan nangtung di forefront lapangan ieu. Tim jualan diwangun ku profésional, well-dilatih jeung tinggi lulusan haliber ti universitas nu nawiskeun konsumén urang produk kualitas anu pangalusna jeung jasa saatos-jualan.

produk utama urang diwangun ku pangawét, pangamis, rasa jieunan, Protéin, Acidulants, Vitamin, Antioksidan, Permén basa Gum, fortifier gizi jeung saterusna.

Simkuring yakin ieu bisa minuhan tungtutan duanana tina industri pangan domestik jeung internasional tur nampa accolades sadaya para nasabah urang.

foodadditives-pabrik-1

Urang janji ka "nyieun customer puas, sangkan pagawé senang" na urang miharep pikeun nyieun kerja sama alus kalawan babaturan ti unggal bagian tina dunya maju ngembangkeun gabungan urang.


WhatsApp Online Chat!