Erythritol supplier | 149-32-6

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

Ngaran produk:Erythritol
CAS No .:149-32-6
MF: C4H10O4
EINECS No: 205-737-3
Tempat Asal: Cina (Daratan)
Penampilan:bubuk bodas
Stabilitas: stabil
Catetan: spésifikasi Adat manufactures bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké.
fungsi: SweetenersSHELF LIFE: 18 months
USAGE: For beverages, sweets, pastries, maximum use 3%
Bahan baku: Wheat, corn and other starch
APPLIED IN: Chocolate, baked goods, table sugar, soft drinks, candy, etc.
STORAGE CONDITION:Produk kedah toko ventilated, Saniter, tiis, tempat garing, ulah aya toko jeung toxicant, ngabahayakeun sarta bahan caustic.
DESCRIPTION:
In food industry,erythritol, as substitute of cane sugar, is widely used in food manufacturing such as baking and roasting foods, cakes, dairy produce, chocolate, all kinds candies, dessert, gum, soft drink, ice-cream etc. which keeps foods good in color, sweet-smelling, sapor and prevent foods from deterioration.

spésifikasi

katingalian kristal bodas atanapi granule tanpa pangotor ditingali Negeskeun
bau amis amis
Assay (%) 99,5 ~ 100,5 99.9
Ribitol jeung gliserol (dadasar garing) (%) ≤0.1 <0.1
Ngurangan gula (glukosa) (%) ≤0.3 <0,3
Leungitna on drying (%) ≤0.20 0,07
PH 5.0 ~ 7,0 6,08
titik lebur (℃) 119 ~ 123 119,4 ~ 121,6
Résidu on ignition (%) ≤0.10 0,02
pak-pakan
Spésifikasi standar téh ukur pikeun rujukan, spésifikasi custom manufactures anu disambut. Langkung inpo wincik kaasup MSDS lambar, pisan beurat, paking kaayaan, waktos nuju sareng harga anu sagala siap dina pamundut, punten ngan klik di Nyuhunkeun petik, anjeun bakal nampa reply urang ajakan dina 24 jam.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!