Carrageenan | 9000-07-1

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    CAS No .: 9000-07-1

    Ngaran séjén: Carrageenan

    EINECS No .: 232-524-2

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

    Jumlah modél: RG9000-07-1

    Ngaran produk: Carrageenan

    Penampilan: bodas

    Ngaran Produk Carrageenan
    CAS No. 9000-07-1
    perkenalan Carrageenan (disebut oge carrageen karét) mangrupakeun jenis polisakarida alam karét hidrofilik sasari
    tina tutuwuhan laut - ganggang beureum na, normal, nyaeta bodas atawa konéng dina bentuk bubuk, euweuh bauan na hambar.
    The gél ngabentuk Carrageenan nyaeta tina reversibility panas. IE, gél nu kabukti kana solusi lamun keur dipanaskeun
    sarta robah deui gél deui pas leyuran ieu leuwih tiis. Carrageenan mibanda pisan nguntungkeun
    cai-kaleyuran tur dimimitian ku lebur dina 70, sarta pancén melts di 80. Sedengkeun eta ciri stabilitas rupa
    ambéh panempatan jangka panjang bisa jadi teu ngurangan inténsitas gelling sarta viskositas. Produk nu moal
    dihidrolisis malah lamun keur dipanaskeun dina leyuran nétral jeung basa. Nalika ngahiji jeung karét konjac,
    karét buncis locust sarta sababaraha jenis séjénna gusi, Carrageenan tiasa masihan prestasi anu luar biasa keur
    synergism na distinctly ngarobah ciri gelling na ku kituna nyieun gél nu pinuh ku élastisitas na cai
    preserving kamampuhan.
    Characteristc Bodas / Good Transparancy / Good élastisitas
    katingalian bodas Bubuk
    riungan cocok Merenah pikeun rahayat darah tinggi atawa hyperlipidemia

     

    pak-pakan

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!