Aspartame | 22839-47-0

Pondok Description:


jéntré produk

FAQ

Tags produk

CAS No .: 22839-47-0

Ngaran séjén: Aspartame

MF: C14H18N2O5

EINECS No .: 245-261-3

Tempat Asal: Cina (Daratan)

Jenis: Kaasaman régulator, Antioksidan, Permén basa Gum, Colorants, Pangémulsi, olahan Énzim, rasa Ajen, Gizi Enhancers, pengawet, Stabilizers, pangamis, paneuas

Jumlah modél: RG22839-47-0

Ngaran produk: Aspartame

Penampilan: bodas

Beurat molekul: 294,3

Point lebur: 242-248 ° C


Ngaran Produk Aspartame
perkenalan Aspartame mangrupakeun sweetener jieunan non-karbohidrat, salaku sweetener jieunan, aspartame ngabogaan rasa amis,
ampir euweuh kalori sarta karbohidrat.
Aspartame nyaéta 200 kali sakumaha sukrosa amis, tiasa sagemblengna kaserep, tanpa wae cilaka, badan
métabolisme. aspartame aman, rasa murni. ayeuna, aspartame ieu disatujuan keur dipake di leuwih ti 100
nagara, éta geus loba dipaké dina inuman, permen, kadaharan, produk kasehatan tur sagala types.Approved
ku FDA dina taun 1981 pikeun nyebarkeun dahareun garing, inuman lemes dina taun 1983 nepi ka ngidinan persiapan aspartame di
dunya sanggeus leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon nu disatujuan keur dipake, 200 kali dina rasa amis tina sukrosa.
katingalian bodas Bubuk
riungan cocok Pamakéan cocog pikeun diabetes, manula jeung jalma obese kalayan tekanan darah tinggi atawa kasakit cardiovascular
penderita sakumaha gula ngagantian.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!