Tentang Kami

Shanghai Ruizheng Téhnologi ko., LTD diadegkeun dina 2012, anu lokasina di puseur ékonomi pangpentingna sarta Cina port perdagangan penting global Shanghai. Éta produsén kimiawi global badag nu geus husus dina produksi panalungtikan sarta dagang antara boléd, antara farmasi, aditif kadaharan sarta antara bahan karét. parusahaan urang boga impor sarta ékspor bebas katuhu jeung produk urang geus diékspor ka sakuliah dunya.

Pausahaan nawarkeun téhnologi canggih domestik jeung luar nagri, boga-kelas munggaran alat produksi domestik jeung alat pamariksaan kualitas nu sampurna. Simkuring salawasna taat kana "kualitas munggaran, para nasabah munggaran" prinsip. Shanghai Ruizheng Téhnologi ko., LTD strives mun terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung layanan trough nu inovasi dina téknologi sarta jasa. 

Misi pausahaan urang anu keur nyugemakeun customer na di jieun na karyawan senang. visi urang téh jadi hiji Corporation global sacara internasional kalapa sarta jadi pamingpin industri perdagangan asing kimiawi.

Kalawan prinsip "customer heula, profési munggaran, kajujuran munggaran", grup richest geus komitmen nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa paling sampurna. karyawan urang taat ka persatuan, gairah, kegigihan, babagi, meunang-meunang konsep, urang bakal ngahiji sakabeh anu bisa ngahiji, tur jadi gairah jeung efisien keur ngalakukeun pagawean urang. Ngabagikeun hikmah urang, dedicating tim kami, sarta tungtungna achieving kaayaan win-win tina klien, pagawé jeung pausahaan.


WhatsApp Online Chat!