1-Hexen-3-ol | 1-Hexen-3-ol

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    Ngaran produk:1-Hexen-3-ol

    CAS No .:4798-44-1

    EINECS No: 225-355-0

    MF: C6H12O

    Beurat molekul: 100,16

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Penampilan:cairan konéng Lampu

    Stabilitas: stabil

    1-Hexen-3-ol, Pangan sarta rempah, meuli aditif dahareun

    Kami aditif dahareun Cina rancang nyadiakeun rupa bungbu keur produk pangan kaasup 3-métil-6-t-butylphenol, 1-Hexen-3-ol.

    Catetan: spésifikasi Adat manufactures bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké. Kinerja produk
    Light yellow liquid, have a pleasing odor.Aplikasi
    Use as food spices.

    Gudang kaayaan
    Store dina wadah disegel jeung tempat dina tiis, tempat garing.

    spésifikasi
    katingalian cairan konéng lampu
    Kapadetan 0.83g / cm3
    titik lebur -15 ℃
    titik golak 133,9 ° C dina 760 mmhg
    Assay 99%
    batur
    pak-pakan 100g / kantong, 500g / kantong atawa nu botol, 1kg / kantong atawa nu botol,
    25kg / kendang atawa packedon syarat nu klien '.
    pakét custom bisa disadiakeun nurutkeun syarat pamaké.
    Spésifikasi standar téh ukur pikeun rujukan, spésifikasi custom manufactures anu disambut. Langkung inpo wincik kaasup MSDS lambar, pisan beurat, paking kaayaan, waktos nuju sareng harga anu sagala siap dina pamundut, punten ngan klik di Nyuhunkeun petik, anjeun bakal nampa reply urang ajakan dina 24 jam.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Q1: Abdi resep produk Anjeun, tapi ayeuna Abdi kaluar Cina, bisa anjeun nawiskeun labél anjeun ka nagara kuring?
    A1: Yakin. Simkuring 've ngagaduhan pangalaman exportation pinuh, tur euweuh urusan mana anjeun, urang bisa ngatur pangiriman pikeun anjeun, boh ku laut, ku hawa atawa ku express, gumantung kana kedah Anjeun.

    Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
    A2 Urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel bebas pikeun produk urang aya, anu waktos kalungguhan téh sabudeureun 1-2 poé. Anjeun kedah mayar biaya pangiriman sampel, Lamun perlu sampel nurutkeun rarancang anjeun, biaya sampel geus jadi muatan ti anjeun. Waktu kalungguhan téh sabudeureun 5 dinten.

    Q3: Dupi éta mungkin mun custom di labél kalawan desain kuring sorangan?
    A3: Sumuhun, jeung anjeun ngan butuh pikeun ngirim kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun tiasa meunang rék.

    Q4: Kumaha carana abdi tiasa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?
    A4: Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, ESCROW atanapi rugbi Kulon anu geus dianjurkeun jeung urang ogé bisa nampa ku L / C, D / P, D / A. oa

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: Urang boga inspeksi titik sarta pamariksaan produk réngsé. Urang pariksa barang nalika maranéhna balik kana prosedur produksi hambalan salajengna

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!