• Food Additives Manufacturer
  • 5
  • 6
  • food show

ngeunaan Ruizheng

Shanghai Ruizheng Téhnologi ko., LTD diadegkeun dina 2012, anu lokasina di puseur ékonomi pangpentingna sarta Cina port perdagangan penting global Shanghai. Éta produsén kimiawi global badag nu geus husus dina produksi panalungtikan sarta dagang antara boléd, antara farmasi, aditif kadaharan sarta antara bahan karét. parusahaan urang boga impor sarta ékspor bebas katuhu jeung produk urang geus diékspor ka sakuliah dunya ...

Meunang beja panganyarna dikirimkeun poean!

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Mitra kami

WhatsApp Online Chat!