Ekip

ekip

Ekipi në Grupin më të Pasur

123

Ekipi i CEO

Trajtimi i punonjësve të Grupit më të Pasurishëm ka qenë pasuria më e madhe për ndërmarrjen, për të siguruar përfitime bujare për punonjësit, mjedis të këndshëm të punës, përsosjen e trajnimit gjatë punës, rrugën dhe platformat e mira të zhvillimit të karrierës. Motivoni punonjësit dhe për klientët të krijojnë produkte dhe shërbime të klasit të parë që kanë gradë, për të krijuar një vlerë më fitimprurëse për shoqërinë. Kushtojini vëmendje për të luajtur rolin e organizatave sindikale të ndërmarrjeve, të shqetësuar për jetën, shëndetin e stafit, ju bëjnë të punoni në një mjedis të këndshëm harmonik; Kryeni thellësisht forma të ndryshme të aktiviteteve në grup në mënyrë aktive, motivoni stafin e punës së palodhur, përkushtimin, ruajtjen e gjendjes së mirë shpirtërore.

65666

Kevin Dai
· Në 2005, u diplomua në Universitetin Hubei për specialitetin e kimisë së aplikuar;
· Në vitin 2009 në punën e marketingut të kompanisë Shanghai PROCHEMA;
· I themeluar në vitin 2012, Z. Dai është bashkëpunues i teknologjisë kimike., LTD., Kryesor i kërkimit dhe zhvillimit të ndërmjetëm OLED, katalizator i metaleve të çmuar, produkteve të projektit të materialeve nanometër, në këtë fushë ka qenë në krye të vendit;

20161214091850_96009 (2)
20161207082333_16698
20161207082342_69613

WhatsApp Online Chat!