R & D

Rreth R & D

20180131091734_68677

Research Hyrje

R & D aktivitete të ndryshme, duke përfshirë përgatitjen, teknikat e testimit të produktit dhe standardet për produktet kimike. Kompania jonë është gjerësisht grumbullim i njohurive, teknologji, talentet dhe elemente të tjera të reja, dhe kryen risi shkencore dhe teknologjike në kontekst të globalizimit ekonomik dhe zhvillimin e shpejtë të ekonomisë së dijes.

20180131091752_95233 (1)

R & D Teams

Kompania jonë ka disa ekipe bashkëpunimi kërkimore. Në të njëjtën kohë, ekipet tona të përbëhet nga studentët e rinj të doktoraturës është i lulëzuar, që ka hedhur themelet talent për zhvillimin e shpejtë të R & D. Ekipi aderuar në konceptin e ndjek më të mirë dhe kurrë nuk mbaron, përpiqemi që të ofrojmë konsumatorëve të nderuar produktin tonë me cilësi të mirë.

20180131091807_85282

R & D achivements

Ne ka vendosur bashkëpunim me shumë ndërmarrje. laboratorët kërkimore dhe bazat industriale janë themeluar në të gjithë Kinën, duke përfshirë Selia në Shanghai, baza industriale në Jiangshu, Zhejiang dhe Hubei. Ne kemi aftësinë për të prodhuar produkte të cilësisë, si dhe minimizuar ndotjen e mjedisit, burimeve dhe konsumin e energjisë për prodhim.

20180131091820_68178 (1)

WhatsApp Online Chat!