Fabrika Tour

Fabrika jonë

Grupi më i pasur është një kompani të teknologjisë së lartë private e angazhuar në ushqim shtues, furnizimin materialet dhe përbërësit për ushqim, të ushqyerit, dhe ndërmarrjet kozmetike të gjithë botën. 

Grupi më i pasur ka përfunduar në mënyrë të përkryer marrëveshjen strategjike me ngritjen e bazës së prodhimit dhe qendra e kontrollit të cilësisë në Shandong Province, R & D qendër në Shanghai City.

foodadditives-fabrikë

E vendosur në Shandong, baza e prodhimit mbulon 2.000 metra katror, ​​e cila është e pajisur plotësisht me pajisje të mëdha me madhësi. Qendra e kontrollit të cilësisë merr përgjegjësinë për mbikëqyrjen e të gjitha fazat e procesit të prodhimit nga materialet e papërpunuara, trajtimin, paketimin e produkteve të gatshme dhe pas shitjes shërbimi dhe në këtë mënyrë siguron produktet e kompanisë të qëndrojnë në ballë të kësaj fushe. Ekipi i shitjes është i përbërë nga të diplomuarit profesionale, të trajnuar mirë dhe të kalibrit të lartë nga Universiteti që ofrojnë klientëve tanë produktet më të mira të cilësisë dhe pas shitjes shërbimi.

Produktet tona kryesore përbëhet nga ruajtës, sweeteners, shije artificiale, proteina, Acidulants, vitamina, antioksidantë, Chewing Gum, bazat nate ushqyese dhe kështu me radhë.

Ne besojmë se këto mund të përmbushë kërkesat dy nga industritë ushqimore vendore dhe ndërkombëtare dhe për të marrë accolades të gjithë klientët tanë.

foodadditives-fabrika-1

Ne premton të "bërë klient i kënaqur, të punonjësit të lumtur", dhe ne shpresojmë që të krijojë një bashkëpunim të mirë me miqtë nga çdo pjesë të botës për të çuar përpara zhvillimin tonë të përbashkët.


WhatsApp Online Chat!