Na kontaktoni

Pasur Group informacioni i kontaktit

Adresë:

Tel:

Fax:

Skype:

E-mail:

WhatsApp:

Takimi:

No 999, Jiangyue Rd, Minhang Dist, 201114, Shanghai, China

+86 13472638548

+86 21-5168-6391

 +86 13472638548 

Shënim: duke e bërë një takim para 1 ditë

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

WhatsApp Online Chat!