Rreth nesh

Shanghai Ruizheng Technology co., Ltd, u themelua në vitin 2012, është vendosur në qendër më të rëndësishme ekonomike dhe globale Kinës port të rëndësishëm tregtar të Shangait. Ajo është një prodhues i madh globale kimike e cila është e specializuar në prodhimin e hulumtimit dhe tregtimin e intermediates OLED, intermediates farmaceutike, aditivëve të ushqimit dhe intermediates materiale gome. Kompania jonë ka importit dhe eksportit të pavarur dhe të drejtën dhe produktet tona janë eksportuar në të gjithë botën.

Kompania paraqet teknologjinë e brendshme dhe të jashtme të avancuar, ka pajisje të brendshme të prodhimit në klasë të parë dhe të përsosur pajisjet e inspektimit të cilësisë. Ne gjithmonë i përmbahet "cilësisë së parë, klientët e parë" parim. Shanghai Ruizheng Teknologji bashkë., Ltd përpiqet për të vazhdimisht të përmirësuar cilësinë e produktit dhe shërbimit lug inovacionet në teknologji dhe shërbime. 

Misioni i kompanisë tonë është për të kënaqur të konsumatorit dhe të bëjë të punësuarit të lumtur. Vizioni ynë është që të bëhet një korporatë ndërkombëtarisht konkuruese globale dhe të bëhet një lider i industrisë kimike të tregtisë së jashtme.

Me parimin e "konsumatorit të parë, profesionin parë, ndershmërinë e parë", grupi më i pasur është e angazhuar për të siguruar konsumatorët me produktin dhe shërbimet më të përsosur. Punonjësit tanë të përmbahen në unitet, pasion, këmbëngulje, ndarjen, win-win koncept, ne do të bashkohen të gjithë ata që mund të jenë të bashkuar, dhe të jenë të pasionuar dhe efikase për të bërë punën tonë. Ndarja e urtësinë tonë, përkushtimin ekipin tonë, dhe më në fund duke arritur të fitojë të fitojë situata të klientëve, punonjësve dhe kompanive.


WhatsApp Online Chat!