R&D

За R&D

20180131091734_68677

Вовед во истражување

Различни активности за истражување и развој, вклучувајќи подготовка, техники за тестирање на производи и стандарди за хемиски производи. Нашата компанија е широко агломерација на знаење, технологија, таленти и други иновативни елементи и спроведува научни и технолошки иновации во контекст на економската глобализација и брзиот развој на економијата на знаење.

20180131091752_95233 (1)

R&D тимови

Нашата компанија има неколку тимови за истражувачка соработка. Во исто време, нашите тимови се состојат од млади докторски студенти напредува, што ги постави талентите за брз развој на истражување и развој. Тимот се придржуваше кон концептот да ги извршуваме најдобрите и никогаш да не завршуваме, настојуваме да им понудиме на нашите драги клиенти производ со добар квалитет.

20180131091807_85282

Постигнувања за истражување и развој

Воспоставивме соработка со многу претпријатија. Воспоставени се лаборатории за истражување и индустриски бази низ цела Кина, вклучително и седишта во Шангај, индустриска база во iangиангшу, hejеџијанг и Хубеи. Имаме можност да произведуваме квалитетни производи, како и да го минимизираме загадувањето на животната средина, потрошувачката на ресурси и енергија за производство.

20180131091820_68178 (1)

WhatsApp Онлајн Chat!