Киселини лимонска киселина

Лимонска киселина е еден вид важна хемиска суровина, широко користена во прехранбени производи, медицина, хемија, кожа, печатење, неотровна електроплакета, атомска енергија и други индустрии.

WhatsApp Онлајн Chat!