фабрика турнеја

нашата фабрика

Најбогатите група е високо-технолошки приватна компанија се ангажирани во додаток на храна, набавка на материјали и состојки на храната, исхраната и козметички претпријатија сите на светот. 

Најбогатите група има совршено заврши стратешки договор со поставување на база на производство и контрола на квалитетот центар во провинцијата Шандонг, центар во градот Шангај R & D.

foodadditives фабрика

Се наоѓа во Шандонг, производствена база, зафаќа 2.000 квадратни метри, која е целосно опремена со голема големина на опрема. Центарот за контрола на квалитетот е одговорна за надзор на сите фази од процесот на производството од суровини, обработка, пакување на готови производи и по продажбата на услуги и на овој начин се обезбедува производите на компанијата да застане на чело на ова поле. тим за продажба е направен од професионална, добро обучена и висок калибар дипломирани студенти од универзитетот кој им понудиме на нашите клиенти на најдобар квалитет на производи и по-продажба на услуги.

Нашите главни производи се состои од конзерванс, засладувачи, вештачки ароми, протеини, Acidulants, витамини, антиоксиданси, гума за џвакање бази, хранливи fortifier и така натаму.

Ние веруваме дека овие може да ги исполни барањата на двата домашни и меѓународни прехранбената индустрија и добиваат признанија на сите наши клиенти.

foodadditives фабрика-1

Ние ветува дека ќе "направи клиентите задоволни, вработените се среќни", а се надеваме дека ќе се воспостави добра соработка со пријатели од секој дел од светот да ги унапредиме нашите заеднички развој.


WhatsApp Онлајн Chat!