нашата историја

Нашата историја

20180131085634_52827

Најбогатите група е долга историја на хемиски производи, производителите и трговците, на крајот на минатиот век, со развојот на економијата и кинески меѓународна средина постепено се подобри, прилагодување на Кина стока структура, голем број на производи во меѓународниот пазар, голем број на домашни суровини производители ќе се фокусира на меѓународниот пазар, најбогатите група е претходник на Xiangshan медицинската наука и технологија дојде во битие, под раководство на генералниот менаџер ние постави свои странски трговски оддели, и 1996 година со меѓународниот пазар на животната средина, да се донесе на нашите производи на странските пазари.

In1996, со домашни и меѓународни промени на пазарот на животната средина, нашето претпријатие, исто така, постојано се прошири и да се зголеми. Во 2001 година, Кина како полноправна членка на Светската трговска организација, ни донесе нов развој Chace на нашата надворешна трговија. Воспоставивме хемиски зона на слободна трговија на Шангај Ruizheng во Шангај Пудонг. Во историски почетна точка, ќе бараат да се прошири нашата глобална стапало. 

Во последниве години, на пазарот конкуренцијата е силна, само го контролираат квалитетот на нашиот производ, формира база на производство и R & D центрите можеме да се развие steadly во иднина меѓународната конкуренција. Имаме воспоставено соработка за производство бази во Шандонг, Шанкси, Хенан, Хунан, Jiangsu за подобрување на силата и конкурентност на производот на компанијата. 

Луѓето се повеќе се обрнува внимание на интернет економија, ние не сме далеку зад себе да се приклучат на развојот на Интернетот бран. Ние нудиме високо квалитетни производи на странските клиенти преку мрежата на канали. Со договорот со СТО стапи на сила, на пазарот Chines ќе биде целосно отворен, тоа е и можност и предизвик за нас. Ние интегрирани нашите производи ефикасно, и го постави Шангај мудрост нови материјали, подобро да ги задоволи предизвик.

history3

Во јуни 1996 година, Xiangshan Минг Шенг медицина хемиската индустрија, главна дејност на компанијата е фармацевтски и хемиски производи

во септември 1998 година се должи на домашниот пазар продолжува да се види на меѓународната пазарот сатурација, високата побарувачка за фармацевтски хемикалии, а од друга страна, нашата компанија производи имаат одредена конкурентност, па така компанијата одлучи да организира странски трговски оддели, да се развие на меѓународниот пазар

август 2005 година имаше големите предности на предмети од скапоцени метали, како и меѓународната побарувачка за ретки земјата и регулирање на земјата во оваа област, ги отворивме до релевантните бизнис.

Во јули 2008 година, се должи на порастот на еден бран на "враќање кон природата" во европските земји, растителни екстракти од секоја боја наместо на хемиската синтеза стана меѓународниот пазар на најдобро продаваниот нови здравствени производи. Иако Кина има најголемиот светски производствена база на природни билки и неколку илјади години на кинеската историја, логично е да се засади екстракти како еден од главните извозни производи во нашата земја. Па решивме да се отвори фабрика екстракт бизнис. Од една страна, ние се погледне за добавувачи висок квалитет во земјата, од друга страна, исто така, активно ги отворат своите сопствена производствена база и фабрики за преработка.

Во јануари 2012 година, како резултат на бизнис обемот на проширување, со цел подобра координација, ние постави во Пудонг во Шангај, Шангај најбогати Хемиска технологија копродукции, Ltd, сеопфатна оптимизација на линија на производи на компанијата.

Септември 2012 година OLED пазарот е жешко, без разлика дали тоа е меѓународен или внатрешен се зголеми OLED R & D, што се базира на големите предности на OLED суровини во земјата, отвори OLED R & D и производството сектор.

Во септември 2013 година, ја зајакна соработката меѓу универзитетите и колеџите, за координирање на R & D лаборатории и формата на поефикасен тим.
Септември 2015 година со континуирана експанзија на бизнисот на компанијата, компанијата се пресели во Minhang, Шангај во целина.

Во ноември 2015 година, затоа што бизнис обемот на компанијата е поголема, со цел да се подобри управувањето и единствен имиџ, ние формира најбогати група.

Јануари 2016 година, со постојан развој на нови материјали, со цел подобро да се спроведе овој аспект на бизнисот, ние ќе листата на новиот материјал сектор, постави нова Mstar технологија Рибар во Шангај, Ши Чи.


WhatsApp Онлајн Chat!