маркетинг

маркетинг

Најбогатите група има искусен тим со професионални производи знаење, обезбедување на вас најдобрите по услуга-продажбата, која освои пофалби на клиентите. Ние може да обезбеди повеќе јазици услуга, поудобно да commutication, како што се на англиски јазик, Русија, Јапонија, Кореја, Шпанија и др.

Нашата продажна мрежа се Кина копното, Америка, Азија, Јужна Азија, Европа, Блискиот Исток, итн Имаме заработи добра репутација во согласност со повеќе од десет години напори. На производите што се предвидени од страна на нашата компанија се широко се користи во новите области како што се зелената енергија, воено поле, металуршкиот индустрија, итн

20171024093627_37235

WhatsApp Онлајн Chat!