protein soy tekstur |

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    FAQ

    Tags Product

    Product Name: protein soy tekstur

    CAS No .:NA

    EINECS No: NA

    MF: NA

    Bobot molekul: NA

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Katon:Solide

    Stabilitas: Stabil

    protein soy tekstur, protein, tuku pangan aditif

    We are aditif Cina pangan Pabrik nyedhiyani macem-macem produk protein kalebu Soya Bean lecithin, tekstur Kedelai Protein.

    Wigati: specification Custom pabrik bisa kasedhiya miturut syarat user.

    Kinerja Product
    Prodhuk digawe saka protein sepi, musataken protein soy, suhu kurang soy glepung, lem gandum lan pati miturut babagan tartamtu dianggep dening extrusion, suhu lan tekanan tinggi, supaya wis panyerepan banyu, penylametan lenga lan silky struktur serat, lan rasa luwih padha dhahar, kang becik aditif-protein dhuwur lan aksesoris produk soy. Produk kalebu seri TW, seri TC, seri TF lan seri TB.

    Aplikasi
    Punika wiyar dipigunakaké ing diet vegetarian, produk daging, restoran, panganan cemilan lan sauces, etc.

    Storage kondisi
    Store ing sing nutup lan Panggonan ing kelangan, garing Panggonan.

    model isi protein area aplikasi
    seri TW 50% -75% Sosis, pangan cepet-beku, restoran, panganan cemilan, sauces
    seri TC 50% -75% diet Vegetarian, produk daging, restoran, panganan cemilan, sauces
    seri TF 50% -75% diet Vegetarian, produk daging, restoran, panganan cemilan, sauces
    seri TB 50% -75% diet Vegetarian, produk daging, restoran, panganan cemilan, sauces
    packing
    Specifications standar sing mung kanggo referensi, specification adat pabrik sing tampi. More rincian informasi kalebu MSDS sheet, akèh bobot, packing kondisi, mimpin lan rega kabeh siap ing panyuwunan, mangga klik ing panjalukan kanggo petik, sampeyan bakal nampa balesan kita pituduh ing 24 jam.

  • Previous:
  • Next:

  • Q1: aku kasengsem ing produk, nanging saiki aku metu saka China, sampeyan bisa kurban label kanggo negara?
    A1: Manawa. Kita wis entuk pengalaman ekspor lengkap, lan ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, kita bisa ngatur layang kanggo sampeyan, kanthi segara, dening online utawa dening Express, gumantung ing perlu.

    Q2: Aku bisa njaluk conto?
    A2 Kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel free produk kita ana, mimpin iku watara 1-2 dina. Sampeyan perlu kanggo mbayar biaya pengiriman sampel, Yen perlu conto miturut rancangan, biaya sampel wis kebak saka sampeyan. Mimpin iku watara 5 dina.

    Q3: Apa bisa kanggo adat label karo desain dhewe?
    A3: Ya, lan sampeyan mung kudu ngirim kita gambar utawa artworks, sampeyan bisa njaluk sampeyan pengin.

    Q4: Aku bisa ngeculake pembayaran kanggo sampeyan?
    A4: Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, wasiat utawa Uni Western kang dianjurake lan kita uga bisa nampa dening L / C, D / P, D / A. OA

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: We kudu pengawasan titik lan pengawasan produk rampung. We mriksa barang nalika padha pindhah menyang tata cara produksi langkah sabanjuré

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!