Team

Team

Team Ing Group sugeh

123

Team CEO

Sugeh karyawan Group nambani wis kasugihan gedhe kanggo perusahaan, kanggo nyedhiyani keuntungan loman kanggo karyawan, lingkungan apa penake, kapengin latihan on-the-proyek, apik path Karir pembangunan lan platform. Nambah semangat karyawan lan kanggo pelanggan kanggo nggawe produk lan layanan kelas kapisan sing wis bahan, kanggo nggawe Nilai liyane lucrative kanggo masyarakat. Pay manungsa waé kanggo muter menyang peran saka organisasi serikat dagang perusahaan, ngangap bab Staff kang urip, kesehatan, nggawe sampeyan bisa ing lingkungan harmonios penake; Rumiyin nindakake macem-macem formulir kegiatan aktif, nambah semangat Staff karya hard, pengabdian, njaga negara apik atine.

65666

Kevin Dai
· Ing taun 2005, lulus saka Hubei Universitas appliced kimia beluk;
· Ing 2009 ing Shanghai PROCHEMA perusahaan karya marketing;
· Founded in 2012, Pak Dai iku teknologi kimia co, LTD, riset lan pangembangan ing intermediet OLED, katalis logam mulia, bahan nanometer anjog produk project, ing ara-ara wis ing leading domestik..

20161214091850_96009 (2)
20161207082333_16698
20161207082342_69613

Tampilan Online Chat!