Soy protein isolasi |

Short Description:


Detail produk

FAQ

Tags Product

Names: Soy Protein Isolated

Panggonan Asal: China (Mainland)

Koleksi: Acidity Regulators, antioksidan, Chewing Gum Bases, colorants, Emulsifiers, Ancang-ancang ensim, panambah rasa Agen, Nutrition Enhancers, Pengawet, stabilizers, legèn-legèn, thickeners

Product Name: Soy Protein Isolated

Katon: putih


Jeneng Product Soy Protein Isolated
Pambuka Musataken Soya Protein digawe saka kecap NON-GMO.
Musataken Soya Protein wis diproses dening teknologi kauntungan saka extraction alkohol. Wis apik
gelatin, dispersibility stabil, isi protein dhuwur lan banyu naleni uga kemampuan emulsification.
 
Protein Soy punika protein soy karo isi paling protein. Kang digawe saka meal soy defatted dening
njabut paling saka lemak lan karbohidrat, ngasilke produk karo protein 90 persen. Mulane, soy
isolasi protein nduwe roso banget Neutral dibandhingaké produk soy liyane. Amarga paling saka
karbohidrat sing dibusak, lelebon saka isolasi protein soy ora nimbulaké flatulence. Pure protein soy
isolasi wis angel golek ing toko lan utamané dipigunakaké déning industri pangan lan kurang dening konsumen. Mungkin
sampeyan bisa nemokake iku ing
toko kesehatan utawa ing bagean farmasi ing supermarket. Punika utamané ketemu digabungake karo pangan liyane
úa; contone, soy protein shake bubuk dicampur protein soy isolasi karo roso, mineral
lan vitamins.
katon Cahya Powder Kuning
akeh cocok Nggunakake cocok kanggo diabetes, seng luweh tuwo lan wong lemu karo meksa getih dhuwur utawa penyakit jantung
patients minangka gula panggantos.


  • Previous:
  • Next:

  • Q1: aku kasengsem ing produk, nanging saiki aku metu saka China, sampeyan bisa kurban label kanggo negara?
    A1: Manawa. Kita wis entuk pengalaman ekspor lengkap, lan ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, kita bisa ngatur layang kanggo sampeyan, kanthi segara, dening online utawa dening Express, gumantung ing perlu.

    Q2: Aku bisa njaluk conto?
    A2 Kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel free produk kita ana, mimpin iku watara 1-2 dina. Sampeyan perlu kanggo mbayar biaya pengiriman sampel, Yen perlu conto miturut rancangan, biaya sampel wis kebak saka sampeyan. Mimpin iku watara 5 dina.

    Q3: Apa bisa kanggo adat label karo desain dhewe?
    A3: Ya, lan sampeyan mung kudu ngirim kita gambar utawa artworks, sampeyan bisa njaluk sampeyan pengin.

    Q4: Aku bisa ngeculake pembayaran kanggo sampeyan?
    A4: Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, wasiat utawa Uni Western kang dianjurake lan kita uga bisa nampa dening L / C, D / P, D / A. OA

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: We kudu pengawasan titik lan pengawasan produk rampung. We mriksa barang nalika padha pindhah menyang tata cara produksi langkah sabanjuré

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!