R & D

About R & D

20180131091734_68677

Pambuka Research

Macem-macem kegiatan R & D kalebu Preparation, Techniques testing produk lan standar kanggo produk kimia. Our company digunakake aglomerasi kawruh, teknologi, talents lan unsur inovatif liyane, lan kaleksanane metu inovasi ngelmu lan teknologi ing babak saka globalisasi ékonomi lan kanthi cepet saka ekonomi kawruh.

20180131091752_95233 (1)

R & D Tim

Our company wis sawetara tim kerjasama riset. Ing wektu sing padha, tim kita kalebu mahasiswa doktoral enom iku kanthi pedunung, kang wis glethakaken ing madegé bakat kanggo perkembangan kanthi cepet saka R & D. Tim nganut konsep nggayuh paling apik lan tau pungkasan, usaha kanggo kurban pelanggan dear produk kualitas apik kita.

20180131091807_85282

R & D Achivements

We wis ditetepake kerjasama karo akeh Enterprises. Laboratorium Riset lan dhasar industri wis ditetepake ing saindhenging China, kalebu headquaters ing Shanghai, dhaérah indhustri ing Jiangshu, Zhejiang lan Hubei. We duwe kemampuan kanggo ngasilaké produk kualitas uga minimalake polusi, sumber lan konsumsi energi kanggo produksi.

20180131091820_68178 (1)

Tampilan Online Chat!