Propyl cuka | 109-60-4

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    FAQ

    Tags Product

    Product Name: Propyl acetate

    Cas No.: 109-60-4

     

    MF: C5H10O2

    Bobot molekul: 102,13

     

    EINECS: 203-686-1

    Warna: Cairan Transparent

    Leleh Point: -95 ° C (kurang cahya.)

    Kapadhetan: 0,888 g / ml

    Propyl acetate, Propyl acetate manufacturer

    Group sugeh iku salah siji saka Enterprises Manufaktur propyl asetat anjog ing China

     

  • Previous:
  • Next:

  • Q1: aku kasengsem ing produk, nanging saiki aku metu saka China, sampeyan bisa kurban label kanggo negara?
    A1: Manawa. Kita wis entuk pengalaman ekspor lengkap, lan ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, kita bisa ngatur layang kanggo sampeyan, kanthi segara, dening online utawa dening Express, gumantung ing perlu.

    Q2: Aku bisa njaluk conto?
    A2 Kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel free produk kita ana, mimpin iku watara 1-2 dina. Sampeyan perlu kanggo mbayar biaya pengiriman sampel, Yen perlu conto miturut rancangan, biaya sampel wis kebak saka sampeyan. Mimpin iku watara 5 dina.

    Q3: Apa bisa kanggo adat label karo desain dhewe?
    A3: Ya, lan sampeyan mung kudu ngirim kita gambar utawa artworks, sampeyan bisa njaluk sampeyan pengin.

    Q4: Aku bisa ngeculake pembayaran kanggo sampeyan?
    A4: Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, wasiat utawa Uni Western kang dianjurake lan kita uga bisa nampa dening L / C, D / P, D / A. OA

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: We kudu pengawasan titik lan pengawasan produk rampung. We mriksa barang nalika padha pindhah menyang tata cara produksi langkah sabanjuré

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!