Akeh (vinyl cuka) | 9003-20-7

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    FAQ

    Tags Product

    Product Name: akeh (vinyl cuka)

    CAS No .:9003-20-7

    EINECS No: 203-545-4

    MF: [CH2CHCOOCH3] n

    Bobot molekul: NA

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Katon:Putih

    Stabilitas: Stabil

    polyvinyl cuka, agen basa gula Gum, tuku pangan aditif

    We are aditif Cina pangan Pabrik nyedhiyani macem-macem produk agen basa gula Gum kalebu polyvinyl cuka, Ester Gum.

    Wigati: specification Custom pabrik bisa kasedhiya miturut syarat user. Kinerja Product
    1. urip Long beting
    2. tingkat pangatusan High
    operasi 3. Gampang
    4. loropaken Lingkungan
    5. Strong adhesion strength

    Aplikasi
    Minangka bahan baku utama basa permen karet, punika elastomer lan bahan kimia mamah, uga film apik mbentuk lan rasa kroso materi dandan. Basa gum PVAC wis apik rasa pangrasa, gelembung amba mbentuk, film gelembung thickening lan ora tutuk caket. ing chewing gum digawe saka basa gum PVAC iki ora teka ngeculke, ora kokain ing mangsa, ora caket, ora wetting ing mangsa panas, karo gesang beting dawa.

    Storage kondisi
    Store ing sing nutup lan Panggonan ing kelangan, garing Panggonan.

    item PVAC-L PVAC-M PVAC-H
    Viskositas (mpa.S) 1.1-1.5 2.35-2.65 2.8-3.5
    Molah malih Matter (max.) 1% 1% 1%
    asam asetat Free (max.) 0,05% 0,05% 0,05%
    Ampas vinyl cuka
    monomer (max.)
    5mg / kg 5mg / kg 5mg / kg
    Lead (max.) 3mg / kg 3mg / kg 3mg / kg
    total Arsenik (max.) 3mg / kg 3mg / kg 3mg / kg
    total Mercury (max.) 0.5mg / kg 0.5mg / kg 0.5mg / kg
    Kadmium (max.) 1mg / kg 1mg / kg 1mg / kg
    nyaksekake titik 73-85 86-99 95-106
    packing
    Specifications standar sing mung kanggo referensi, specification adat pabrik sing tampi. More rincian informasi kalebu MSDS sheet, akèh bobot, packing kondisi, mimpin lan rega kabeh siap ing panyuwunan, mangga klik ing panjalukan kanggo petik, sampeyan bakal nampa balesan kita pituduh ing 24 jam.

  • Previous:
  • Next:

  • Q1: aku kasengsem ing produk, nanging saiki aku metu saka China, sampeyan bisa kurban label kanggo negara?
    A1: Manawa. Kita wis entuk pengalaman ekspor lengkap, lan ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, kita bisa ngatur layang kanggo sampeyan, kanthi segara, dening online utawa dening Express, gumantung ing perlu.

    Q2: Aku bisa njaluk conto?
    A2 Kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel free produk kita ana, mimpin iku watara 1-2 dina. Sampeyan perlu kanggo mbayar biaya pengiriman sampel, Yen perlu conto miturut rancangan, biaya sampel wis kebak saka sampeyan. Mimpin iku watara 5 dina.

    Q3: Apa bisa kanggo adat label karo desain dhewe?
    A3: Ya, lan sampeyan mung kudu ngirim kita gambar utawa artworks, sampeyan bisa njaluk sampeyan pengin.

    Q4: Aku bisa ngeculake pembayaran kanggo sampeyan?
    A4: Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, wasiat utawa Uni Western kang dianjurake lan kita uga bisa nampa dening L / C, D / P, D / A. OA

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: We kudu pengawasan titik lan pengawasan produk rampung. We mriksa barang nalika padha pindhah menyang tata cara produksi langkah sabanjuré

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!