pabrik Tour

Pabrik kita

Group sugeh perusahaan pribadi dhuwur-tech melu ing tambahan pangan, nyediakke bahan bahan kanggo pangan, nutrisi, lan Enterprises kosmetik kabeh donya. 

Group sugeh wis sampurna rampung noto strategis kanthi nyetel ing basa produksi lan tengah-kualitas kontrol ing Provinsi Shandong, tengah R & D ing Shanghai City.

foodadditives-pabrik

Dumunung ing Shandong, ing basa produksi isine 2.000 meter persegi, kang wis kebak dilengkapi karo peralatan ukuran gedhe. Pusat kualitas-kontrol njupuk tanggung jawab kanggo pengawasan saka orane tumrap sekolah saka proses produksi baku, perawatan, packaging produk rampung lan sawise-sales service lan ing cara iki njamin produk perusahaan ngadeg ing ngarep iki. Tim dodolan wis arupi profesional, uga dilatih lan dhuwur lulusan kaliber saka universitas sing kurban kita pelanggan produk kualitas paling apik lan layanan sawise-sales.

produk utama kita kalebu Preservative, legèn-legèn, roso Ponggawa, Protein, Acidulants, Vitamin, antioksidan, Chewing Gum Bases, fortifier Nutrisi lan ing.

Kita pracaya iki bisa ketemu panjaluk loro saka industri pangan domestik lan internasional lan nampa accolades kabeh kita pelanggan.

foodadditives-pabrik-1

We janjinipun "nggawe customer wareg, nggawe karyawan seneng" lan kita ngarep-arep kanggo netepake apik kerjasama karo kanca-kanca saka saben bagéan saka donya kanggo advance pembangunan peserta kita.


Tampilan Online Chat!