Babagan awake dhewe

Shanghai Ruizheng Teknologi co., Ltd iki diadegaké ing taun 2012, dumunung ing pusat ekonomi paling penting lan China port perdagangan penting global Shanghai. Iku Produsèn kimia global gedhe kang wis specialized ing produksi riset lan perdagangan saka intermediet OLED, intermediet pharmaceutical, aditif pangan lan intermediet materi karet. Our company wis impor lan ekspor sawijining tengen lan produk kita wis diekspor kanggo kabeh ndonya.

Perusahaan pirso majeng teknologi domestik lan manca, wis kelas kapisan peralatan prodhuksi lebet nagari lan peralatan pengawasan kualitas sampurna. Kita tansah bakal menyang "kualitas pisanan, kawitan pelanggan" asas. Shanghai Ruizheng Teknologi co., Ltd berjuang terus-terusan nambah kualitas produk lan layanan trough inovasi ing teknologi lan layanan. 

Misi saka perusahaan kita kanggo gawe marem customer lan nggawe karyawan seneng. Kita sesanti iku dadi perusahaan global internasional competitive lan dadi pamimpin industri perdagangan manca kimia.

Kanthi prinsip "customer pisanan, Profesi pisanan, kejujuran pisanan", grup sugeh wis setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan paling sampurna. karyawan kita bakal kanggo persatuan, passion, terus ono, nuduhake, menang-menang konsep, kita bakal nyawiji kabeh sing bisa jumbuh, lan hasrat lan efisien apa karya kita. Nuduhake kawicaksanan kita, atanapi tim kita, lan pungkasanipun nampa kahanan Win-Win saka klien, karyawan lan perusahaan.


Tampilan Online Chat!