1-Hexen-3-ol | 1-Hexen-3-ol

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    FAQ

    Tags Product

    Product Name: 1-Hexen-3-ol

    CAS No .:4798-44-1

    EINECS No: 225-355-0

    MF: C6H12O

    Bobot molekul: 100,16

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Katon:Cairan kuning Lampu

    Stabilitas: Stabil

    1-Hexen-3-ol, Food lan rempah-rempah, tuku pangan aditif

    We are aditif Cina pangan Pabrik nyedhiyani macem-macem Spice kanggo produk pangan kalebu 3-metil-6-t-butylphenol, 1-Hexen-3-ol.

    Wigati: specification Custom pabrik bisa kasedhiya miturut syarat user. Kinerja Product
    Light yellow liquid, have a pleasing odor.Aplikasi
    Use as food spices.

    Storage kondisi
    Store ing sing nutup lan Panggonan ing kelangan, garing Panggonan.

    specifications
    katon Cairan kuning cahya
    Kapadhetan 0.83g / cm3
    titik leleh -15 ℃
    titik didih 133,9 ° C ing 760 mmHg
    pengujian kadar logam 99%
    Others
    packing 100g / tas, 500g / tas utawa botol, 1kg / tas utawa botol,
    25kg / drum utawa packedon syarat klien '.
    paket Custom bisa kasedhiya miturut syarat user.
    Specifications standar sing mung kanggo referensi, specification adat pabrik sing tampi. More rincian informasi kalebu MSDS sheet, akèh bobot, packing kondisi, mimpin lan rega kabeh siap ing panyuwunan, mangga klik ing panjalukan kanggo petik, sampeyan bakal nampa balesan kita pituduh ing 24 jam.

  • Previous:
  • Next:

  • Q1: aku kasengsem ing produk, nanging saiki aku metu saka China, sampeyan bisa kurban label kanggo negara?
    A1: Manawa. Kita wis entuk pengalaman ekspor lengkap, lan ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, kita bisa ngatur layang kanggo sampeyan, kanthi segara, dening online utawa dening Express, gumantung ing perlu.

    Q2: Aku bisa njaluk conto?
    A2 Kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel free produk kita ana, mimpin iku watara 1-2 dina. Sampeyan perlu kanggo mbayar biaya pengiriman sampel, Yen perlu conto miturut rancangan, biaya sampel wis kebak saka sampeyan. Mimpin iku watara 5 dina.

    Q3: Apa bisa kanggo adat label karo desain dhewe?
    A3: Ya, lan sampeyan mung kudu ngirim kita gambar utawa artworks, sampeyan bisa njaluk sampeyan pengin.

    Q4: Aku bisa ngeculake pembayaran kanggo sampeyan?
    A4: Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, wasiat utawa Uni Western kang dianjurake lan kita uga bisa nampa dening L / C, D / P, D / A. OA

    Q5: How do you check all the goods in the production line?
    A5: We kudu pengawasan titik lan pengawasan produk rampung. We mriksa barang nalika padha pindhah menyang tata cara produksi langkah sabanjuré

  • INQUIRY DETAILS *

    INQUIRY NOW
    • captcha

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!