• Food Additives Manufacturer
  • 5
  • 6

About Ruizheng

Shanghai Ruizheng Teknologi co., Ltd iki diadegaké ing taun 2012, dumunung ing pusat ekonomi paling penting lan China port perdagangan penting global Shanghai. Iku Produsèn kimia global gedhe kang wis specialized ing produksi riset lan perdagangan saka intermediet OLED, intermediet pharmaceutical, aditif pangan lan intermediet materi karet. Our company wis impor lan ekspor sawijining tengen lan produk kita wis diekspor kanggo kabeh ndonya ...

Njaluk kabar paling anyar dikirim dina!

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Partners

Tampilan Online Chat!